Antonia, CU FUNDUL la vedere, la o ședință foto! Cât de bine arată | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Antonia, CU FUNDUL la vedere, la o ședință foto! Cât de bine arată | FOTO ÎN ARTICOL

Cântăreața arată tot mai mult din trupul ei de când și-a pus silicoane și a revenit la forma maximă după cea de-a doua naștere. La cea mai recentă ședință foto pe care a realizat-o, Antonia a purtat o fustă tăiată în partea stângă, care îi lasă la vedere piciorul de sus până jos, dar și o parte din fund. Iar la cât de mult de poate vedea, s-ar părea că artista nu poartă nici lenjerie intimă.

Deși a născut a începutul acestui an, Antonia arată extrem de bine, are un trup tras prin inel și nu s-a sfiit să îl arate în toată splendoarea, pe covorul verde de la Media Music Awards. Ea a ales o ținută care a ieșit în evidență: o rochie roșie ca focul, cu paiete, cu tăietură pe picior și cu abdomenul la vedere. La capitolul încălățăminte, artista a optat pentru o pereche de sanadale fără toc, poate pentru a nu fi prea înaltă.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și mai admirate cupluri din showbiz și au împreună un băiețel, care îi face fericiți. Cei doi și-au făcut publică relația după mult timp în care au ținut-o departe de ochii lumii. Antonia mai are o fetiță, pe nume Maya.

libertatea.ro


Distribuie