Angelina, la un pas să fie părăsită de Brad Pitt! I s-au aprins călcâiele după Leto

Distribuie

Actorul Jared Leto i-a căzut cu tronc Angelinei Jolie. Presa din SUA scrie că Brad Pitt (50 de ani) este supărat pe partenera sa, care este vizibil copleşită de sentimente pentru Leto, cu care a avut o relaţie în 2004, exact înainte de a se cupla cu el.

Actorul Jared Leto i-a căzut cu tronc Angelinei Jolie. Presa din SUA scrie că Brad Pitt (50 de ani) este supărat pe partenera sa, care este vizibil copleşită de sentimente pentru Leto, cu care a avut o relaţie în 2004, exact înainte de a se cupla cu el, scrie libertatea.ro.

Spune mereu că arată foarte bine şi că este un actor extraordinar”, au dezvăluit surse apropiate cuplului.

Brad Pitt i-ar fi făcut Angelinei şi câteva crize de gelozie când a aflat că viitoarea sa soţie, cu care trebuie să facă nuntă în vara acestui an, se vede tot mai des cu Leto.

Deşi Angelina l-a asigurat că întâlnirile au scop profesional, ea dorindu-l pe actor într-un viitor film al său, Brad începe să aibă dubii cu privire la viitorul mariaj.

Asta şi după ce a aflat că ea a fost foarte îndrăgostită de Leto şi că, la un moment dat, după relaţia eşuată din 2003 cu el, le-ar fi spus unor prietene că “dacă nu a mers cu Jared, mă mulţumesc şi cu Brad”.

Starul i-a dat un ultimatum Angelinei, cerându-i să nu se mai vadă cu Leto, dar, cum ea nu are de gând să facă acest lucru, s-ar putea ca în curând să auzim de o despărţire.


Distribuie
..