Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în Hawaii. Vezi ce ROCHIE va avea actriţa

Distribuie

Nunta celui mai celebru cuplu de la Hollywood este pe cale de a se împlini, iar potrivit presei internaţionale, Angelina Jolie participă la orice detaliu de pregătire. Recent vedeta a declarat că nu va avea o rochie pompoasă, ci va opta pentru ţinuta de mireasă a mamei sale.

Prin acest gest vedeta îi aduce un omagiu mamei sale, Marcheline Bertrand care a murit de cancer ovarian  în 2007. Potrivit apropiaţilor, Angelina Jolie a devenit foarte nostalgică după operaţia de mastectomie pe care a suferit-o recent şi se gândeste deseori la mama sa. Acest fapt a motivat-o pe vedetă să-şi organizeze o nuntă, în care să se simtă prezenţa mamei sale.

  „Angie crede că rochia de mireasă din anii 70 a mamei ei este foarte potrivită pentru ceremonia din Hawaii”, spune sursa în revista Grazia. Potrivit aceleiasi surse, se pare că actorii îşi doresc o ceremonie restrânsă, la care sa fie prezenţi doar cei saşe copii ai cuplului.


(Angelina Jolie şi mama sa, Marcheline Bertrand)

Dacă iniţal, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au planificat nunta în domeniul lor din Franţa, acum se pare că cei doi şi-au schimat hotărârea şi s-au orientat să se căsătorească  pe o plajă din Hawaii. Se presupune că alegerea unei plaje din Hawaii ar avea legătură cu mama actriţei, lui Marcheline Bertrand plăcându-i foarte mult acele locuri.

foto:people.com


Distribuie
..