Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt! Iată AICI motivul INCREDIBIL

Distribuie

Fanii din întreaga lume aşteptau nunta secolului în această vară, dar, se pare că actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi spun adio. Motivul este unul incredibil. Brad ar fi înşelat-o de curând pe frumoasa lui iubită cu un… bărbat a cărui identitate nu a fost făcută publică încă.

National Enquirer a anunţat ieri că Brad Pitt ar fi avut o relaţie gay, scrie libertatea.ro. Sunt împreună de mai bine de nouă ani şi formează cel mai iubit cuplu de actori din lume, dar Angelina Jolie ( 38 de ani) şi Brad Pitt (50 de ani) sunt la un pas de despărţire, după cum a anunţat revista National Enquirer.

Conform jurnaliştilor americani, supărat că iubita lui s-ar fi revăzut cu o fostă parteneră de sex, Brad şi-a dat şi el în petic… dar cu un bărbat.

În ciuda faptului că nu l-a bănuit nimeni vreodată că ar fi bisexual, se pare că Brad a experimentat de curând sexul cu un coleg de breaslă, tocmai să se răzbune pe frumoasa Angelina.

“Gelos din cale-afară, deşi Angelina i-a spus că nu a mai făcut sex cu vreo femeie de când sunt împreună, Brad a comis-o! S-a întâlnit cu un bărbat, şi el tot actor, şi ar fi făcut sex. Apoi el singur i-a spus Angelinei, care a făcut o criză de isterie, apoi i-a spus că anulează nunta”, a titrat aceeaşi sursă.


Distribuie