Angelina Jolie nu e-n toate mințile

Distribuie

Cel puțin așa “bârfesc” colaboratorii ei de la Sony Entertainment într-o nouă serie de e-mail-uri furate din server-ul companiei și date publicității, zilele acestea.

Deloc surprinzător, Jolie rămâne subiectul preferat de bârfă de la Sony Entertainment.  După ce au numit-o “un copil răsfățat și fără talent”, Scott Rudin și Amy Pascal  spun despre ea că “nu e în toate minţile”. Asta după câteva discuții și contradicții cu privire la filmul “Cleopatra”. Soția lui Brad Pitt  ar fi trebuit să facă parte din distribuție și una din  cerințe era să se tundă zero. Scott Rudin prefera, de cele mai multe ori, să o scoată din lanţurile de e-mail pe Angie şi să-i trimită mesaje private lui Amy Pascal, cu comentariile mai puţin flatante la adresa actriţe laureate cu Oscar.  Angelina Jolie își exprimă părerea despre scenariul filmului, iar cei doi abia așteptau să-i critice ideile.

E clar, Sony Entertainment își poate lua la revedere de la colaborarea cu Angelina! Şi dacă mai apar multe e-mail-uri, ar putea pierde toată floarea cea vestită a actorilor de la Hollywood!

1music.ro


Distribuie
..