Angelina Jolie şi Brad Pitt vor avea PATRU nunţi. Află mai multe DETALII despre ceremonii

Distribuie

După opt ani de relaţie şi şase copii împreună, Angelina Jolie şi Brad Pitt au decis că ar fi cazul să se căsătorească. Numai că în timp ce o lume întreagă aşteaptă anunţul datei nunţii, Angelina Jolie şi Brad Pitt, ca adevărate vedete ce sunt, s-au hotărât să facă patru ceremonii.

Deşi actriţa în vârstă de 38 de ani se află în aceste zile în sud, în însoritul Sydney, prima ceremonie de nuntă se va desfăşura în rezervaţia naturală Ayers Rock – căreia aborigenii îi spun Uluru – din nordul Australiei. Ceremonia va avea loc pe 18 decembrie, data la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va împlini vârsta de 50 de ani.
Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au logodit în aprilie 2012 şi vor organiza la începutul anului 2014 o a doua ceremonie de nuntă, într-una din reşedinţele lor din Los Angeles sau din New Orleans, scrie libertatea.ro.

După aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenuşa mamei sale, Marcheline Bertrand – care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani – a fost împrăştiată deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasă pentru rude şi prieteni.

„Petrecerea finală va fi una spectaculoasă şi va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, în luna mai, în perioada Festivalului de Film de la Cannes”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Sunt împreună din 2005

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Distribuie