Angelina Jolie şi Brad Pitt, scene de SEX nebuneşti

Distribuie

Angelina Jolie şi Brad Pitt, două dintre cele mai cunoscute staruri la nivel mondia, vor filma câteva „scene nebuneşti de sex” în noul lor lungmetraj, drama cu accente romantice „By The Sea”, ce va fi turnată în Malta.

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa, după o relaţie de nouă ani. Cei doi vor începe peste câteva zile filmările la pelicula „By The Sea” unde vor intrpreta rolurile a doi soţi. Cei doi actori nu vor fi doar protagonişti, ci şi producători ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actriţa americană, scrie libertatea.ro.

Potrivit unei surse citate de publicaţia Us Weekly, cei doi actori vor turna câteva scene „fierbinţi” chiar pe strada pe care se află reşedinţa pe care au închiriat-o pentru familia lor.

Întrebată despre noul film, Angelina a punctat: „Este genul de film care ne place, dar în care nu prea suntem distribuiţi. Este un film experimental, genul de film independent, în care putem să ne simţim cu adevărat actori şi în care putem să încercăm lucruri noi şi deschise”.

Ultimul film în care cei doi au jucat împreună a fost „Mr. & Mrs. Smith” în 2005.


Distribuie