Angelina Jolie şi Brad Pitt au amânat NUNTA. Motivul îl afli chiar AICI

Distribuie

Angelina Jolie şi Brad Pitt fac ce fac şi tot amână căsătoria, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din showbizul internaţional. Motivul, de această dată?

Nunta dintre Angelina (39 de ani) şi Brad (50 de ani) este subiectul preferat al jurnaliştilor din întreaga lume. Însă, oricât de mult şi-ar dori aceştia să aibă loc fericitul eveniment, ceremonia cuplului care are în prezent 6 copii (trei naturali şi trei adoptaţi), se va amâna. Şi asta pentru că „doamna Smith” nu are prietene atât de apropiate, încât să-i stea alături la ceremonie, în calitate de domnişoare de onoare. Cum obiceiul este unul împământenit în întreaga lume, vedeta nu se poate mărita fără să aibă şi ea pe cineva necăsătorit lângă ea notează libertatea.ro.

„Este posibil să mai treacă mult timp până se vor căsători pentru că Angelina nu are prietene atât de apropiate, încât să-i fie domnişoare de onoare, la ceremonie”, declară o sursă din anturajul celor doi.

Mai mult, este posibil ca vedeta să vrea să o pună pe Shiloh, prima fetiţă naturală a cuplului, să îi fie domnişoară de onoare.

„Angelina i-a spus lui Brad că ar vrea să mai treacă ceva timp până când Shiloh se face suficient de mare să îi fie alături la nuntă”, a spus sursa, fără a menţiona dacă actriţa s-a gândit şi la fetiţa adoptată, Zahara, să joace acest rol.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au îndrăgostit în 2005, pe platourile de filmare a peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti. În acelaşi an, Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi şi trei biologici.


Distribuie
..