Angelina Jolie i-a ENERVAT pe chinezi

Distribuie

Angelina Jolie şi-a enervat fanii chinezi. Celebra actriţă a făcut un comentariu despre renumitul regizor Ang Lee lăsând impresia că pune sub semnul întrebării naţionalitatea regizorului asiatic, care este originar din Taiwan.

Angelina Jolie participa la acţiunile de promovare a celui mai recent film al ei, „Maleficent”, care va fi lansat în China spre sfârşitul lunii iunie, în momentul în care a fost rugată de reporteri să spună numele regizorului chinez preferat notează libertatea.ro.

Actriţa l-a ales pe Ang Lee şi apoi a spus: „Nu sunt sigură că voi îl consideraţi pe Ang Lee ca fiind chinez. El este din Taiwan, dar face multe filme în limba chineză, cu mulţi actori chinezi. Cred că filmele şi actorii din filmele sale sunt producţiile şi starurile chineze cu care eu sunt cel mai mult familiarizată şi pe care le îndrăgesc foarte mult”.

Declaraţia vedetei americane a stârnit multe controverse, întrucât între China şi Taiwan există multe tensiuni politice din 1949, iar poporul chinez consideră că Taiwanul este pur şi simplu „o provincie chineză renegată”. Comentariul făcut de Angelina Jolie a declanşat o serie de atacuri online din partea internauţilor chinezi, iar unii dintre cinefilii din această ţară au ameninţat că vor boicota filmele cu Angelina Jolie.

„Sugerând că Taiwanul şi China ar fi două ţări diferite, într-un moment de încântare, o femeie strălucitoare a devenit bătaia de joc a unor glume stupide”, a scris un internaut chinez, supărat de declaraţiile vedetei. Un alt internaut a spus că actriţa este „un suporter alienat mintal al independenţei Taiwanului”.

Deci, se întâmplă şi la case mai mari.


Distribuie