Angelina Jolie a susținut primul discurs în public, după despărțirea de Brad Pitt. Cum arată | FOTO

Distribuie

Angelina Jolie a susţinut primul discurs public după despărţirea de Brad Pitt prin intermediul unui mesaj video înregistrat în numele Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), cu privire la noile politici internaţionale din domeniul drepturilor copiilor, relatează contactmusic.com.

Vedeta americană a vorbit despre noua politică a Curţii Penale Internaţionale (CPI) în domeniul drepturilor copiilor. Mesajul ei a fost difuzat, la sediul general al CPI, care se află în oraşul olandez Haga.

Angelina Jolie, care deţine titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi, a înregistrat acest mesaj pentru a coincide cu lansarea noii politici oficiale a CPI în domeniul copiilor, creată pentru a limita infracţiunile şi abuzurile comise asupra copiilor din lumea întreagă.

”Impactul infracţiunilor comise asupra copiilor se face resimţit timp de mai multe generaţii. Ştim deja că în acest moment nu oferim copiilor cele mai bune condiţii”, a spus vedeta americană, în vârstă de 41 de ani.

”Susţin proiectul ce vizează includerea acuzaţiilor de infracţiuni comise asupra copiilor, acolo unde dovezile permit acest lucru, în cadrul unei abordări mai sistematice. Felicit Biroul Procuraturii generale şi pe toţi cei care au lucrat la dezvoltarea acestei politici oficiale”, a adăugat Angelina Jolie.

Angelina Jolie, primul discurs

Angelina Jolie și Brad Pitt, care au împreună șase copii, s-au despărțit în luna septembrie, când actrița a depus actele de divorţ.

Brad Pitt a făcut obiectul unei anchete oficiale ce a vizat acuzaţia de abuz contra unui minor, în urma unei presupuse altercaţii între actor şi fiul său cel mare, care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, cu câteva zile înainte ca Angelina Jolie să depună actele de divorţ. Actorul a fost achitat de această acuzaţie de Departamentul pentru protecţia copilului şi servicii familiale din Los Angeles.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne – şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

libertatea.ro.


Distribuie
..