Andreea Marin, pentru prima dată la TV, după ce i-a fost spartă casa: „Paguba e una sufletească”

Distribuie

În urmă cu aproape o săptămână, Andreea Marin a trecut prin clipe cumplite, după ce a aflat că i-a fost spartă casa. La momentul jafului, vedeta de televiziune se afla în Turcia.

Hoţii au acţionat într-o zi în care Andreea Marin era plecată din ţară, iar soţul ei, Tuncay, a uitat să activeze alarma de la casă.

Vedeta de televiziune susţine că bunurile furate au doar o valoare sentimentală, şi nu una materială aşa cum se aşteptau, probabil, cei care le-au sustras din locuinţă.

Invitată la emisiunea Teo Show, Andreea Marin a vorbit despre acest incident neplăcut din viaţa ei.

Eu nu eram în ţară, eram cu un pacient pentru o operaţie. Soţul meu era în oraş şi a uitat să pună alarma. De acum vom avea foarte multă grijă. Hoţii şi-au închipuit că găsesc bijuterii valoroase, dar nu a fost aşa. Eu nu pot bijuterii din aur care nu se aflau în casă, nu dau banii pe diamante. Natura jobului meu îmi dă voie să nu fac asta, pentru că primesc de la sponsori bijuterii de valoare pentru o zi. Au luat bijuteriile de pe masuta de unde ma machiez, dar nu erau bijuterii pretioase. Paguba nu este una materială, ci una sufletească. Cel mai tare mă doare pentru nişte bijuterii ale fetei mele primite la botez. Prefer să pot bijuterii ieftine pentru că vreau să le schimb des. Am învăţat din experienţa asta. Am întărit măsurile de securitate şi acest lucru nu se va mai întâmpla”, a declarat ea.


Distribuie
..