Andreea Marin nu şi-a văzut copiii de un an. Vezi unde trăiesc băieţelul şi fetiţa adoptivă

Distribuie

Andreea Marin nu este mama unui singur copil, Violeta (6 ani). “Zâna” a mai adoptat doi: pe Mariama (13 ani), din Niger, şi pe Shuanglong (14 ani), din China. Impresionată de sărăcia lucie a unor copii proveniţi din familii fără posibilităţi, Andreea Marin devenea, mai întâi în 2008, apoi în 2010, mama adoptivă a unei fetiţe din Niger, Mariama, şi a unui băieţel din China, Shuanglong.

Vedeta s-a ocupat de aceştia pentru a le asigura un viitor mai bun. “Adopţia la distanţă nu înseamnă să iei un copil o dată pe săptămână acasă, ci să ai grijă de el consecvent, cel puţin până la 18 ani”, mărturisea Andreea Marin.

«Ţin legătura cu ei, sunt bine»

De când însă l-a cunoscut pe Tuncay Ozturk, paşii “Zânei” au fost călăuziţi spre alte ţări. Astfel că fetiţa de 13 ani şi băieţelul de 14 ani nu şi-au mai văzut mama adoptivă de mai bine de un an, scrie libertatea.ro. Cu toate acestea, Andreea spune că nu i-a uitat: “Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”.


Distribuie
..