Andreea Marin, în rolul unei curci, într-un desen animat. Află în ce proiect este implicată vedeta

Distribuie

Andreea Marin se împlică tot mai mult în proiecte interesante. Pentru că are o voce subţire şi copilăroasă pentru o femeie de vârsta ei, pe seama căreia s-au amuzat de-a lungul anilor mulţi cârcotaşi, “Zâna” va câştiga bani frumoşi, datorită acestui fapt, interpretând rolul unei curci pe nume Jenny.

 În noul film de animaţie, “Păsări libere”, fanii Andreei o vor recunoaşte, cu siguranţă, în rolul iubitei curcanului Reggie, interpretat magistral de inepuizabilul actor Pavel Bartoş, prezentatorul emisiunii “Vocea României”.
Dacă în viaţa reală Andreea Marin are un partener de viaţă, pe turcul Tuncay Ozturk, iată că nici în filmul de animaţie “Păsări libere”, în regia lui Jimmy Hayward, şi care va avea premiera în cinematografele din ţară pe data de 15 noiembrie, “Zâna” nu este singurică.

Ea se îndrăgosteşte iremediabil de Reggie, personajul înaripat care e chitit să dea timpul înapoi pentru a-i convinge pe insensibilii americani că trebuie musai să scoată friptura de curcan din meniul de Ziua Recunoştinţei, scrie libertatea.ro.

“Curcăniţa” Jenny este foarte sigură pe ea şi cam face legea în ogradă, aşa că Reggie, personaj îmbătat de farmecele acesteia, nu îi iese din cuvânt.

S-a descurcat admirabil la repetiţii

Potrivit apropiaţilor săi, Andreea Marin ar fi acceptat să interpreteze acest rol pentru o sumă deloc neglijabilă, în jur de 5.000 de euro.

Iar spectaculoasa producţie îi va aduce cu siguranţă un plus de imagine, după totalul insucces cu emisiunea sa “Preţuieşte viaţa”, de la TVR 1, difuzată duminica, de la ora 20.45, care nu se va ridica niciodată la nivelul producţiei “Surprize, surprize”, pe care a prezentat-o vreme de 10 ani.

Andreea s-a descurcat admirabil la înregistrările din studio şi, chiar şi aşa, fără o mare experienţă în domeniul actoricesc, ea n-a fost nevoită să facă prea multe repetiţii.

Violeta, fiica “Zânei” şi a lui Ştefan Bănică jr, fostul ei soţ, aşteaptă cu nerăbdare premiera filmului, cu atât mai mult cu cât mama ei figurează pe lista artiştilor care au dublat vocile amuzantelor orătănii din ogradă.Distribuie
..