Andreea Marin şi şoţul ei se pipăie indecent în stradă FOTO în articol

Distribuie

După două luni de căsnicie, Andreea Marin (39 de ani) şi proaspătul ei soţ, Tuncay Ozturk (27 de ani) sunt mai jucăuşi ca doi adolescenţi. Se sorb din priviri, se ţin de mână şi se îmbrăţişează non-stop. Mai mult, turcul mai scapă şi câte o mână pe fundul “Zânei”.

Cei doi au fost surprinşi  zilele trecute de câtre fotoreporterii revistei click.ro, la o plimbare într-un mall din nordul Capitalei. După ce a parcat atent bolidul, Tuncay i-a lăsat în grijă cheile Andreei. 

Drumul până la intrarea în complex l-au făcut îmbrăţişaţi şi, deşi în zonă erau mulţi ochi aţintiţi asupra lor, turcul nu s-a sfiit s-o privească incitant şi s-o pipăie pe fund. Gestul indecent nu i-a displăcut deloc Andreei, care a zâmbit instantaneu şi l-a îmbrăţişat şi cu mai mult patos.

Îndrăgostiţii s-au asortat şi la îmbrăcăminte, ambii purtând modele de blugi asemănătoare şi geci lungi şi negre.

Diva şi-a suflecat blugii ca să nu se ude de la zăpadă, dar la cât de îndrăgostit e turcul, nu ne-am fi mirat dacă o ducea în braţe până la intrarea în centrul comercial.

Ei au zăbovit preţ de jumătate de oră în magazin, după care au ieşit la fel cum au intrat, îmbrăţişati.

Atent cu soţia sa, Tuncay i-a cărat acesteia poşeta până la maşină. Andreea Marin şi Tuncay s-au cuplat anul trecut, şi după doar opt luni de relaţie, s-au căsătorit chiar înainte de Crăciun. 


Distribuie
..