Andreea Marin şi iubitul ei turc s-au logodit | FOTO

Distribuie

Andreea Marin a fost cerută de soţie de către iubitul ei turc şi a acceptat. Cei doi s-au logodit însă au ţinut secret marele eveniment. Deşi iniţial brunetă nu a recunoscut faptul că Tuncay a cerut-o de soţie, imediat cum a văzut că acesta a postat pe Facebook un mesaj în care o numea pe Andreea „logodnica” lui, fosta „zâna” a recunoscut.

„Ce apărut azi în presă nu ar trebui luat în serios. Prima oară am presupus că e o glumă, dar separe că e o revistă serioasă:) Nu am lucrat cu un şef care să mă oblige să mă însor. Nu am auzit niciodată în viaţa mea de un şef care să se implice atât de mult în viaţa privată a angajaţilor, în Turcia sau în altă ţară. Poate sunt doar norocos 🙂 Oricum, numai eu şi logodnica mea putem decide când ne vom căsători. Suntem proprii noştri şefi 🙂„, a scris Tuncay pe pagina lui de Facebook.

Deşi iniţial brunetă nu a recunoscut faptul că Tuncay a cerut-o de soţie, imediat cum a văzut că acesta a postat pe Facebook un mesaj în care o numea pe Andreea „logodnica” lui, fosta „zâna” a recunoscut, scrie romaniatv.net.

Îl mănânc! M-a dat de gol… Eu sunt mai rezervată, el e mai sincer. E o chestie intimă şi n-am simţit să fac nimic public. Da, suntem logodiţi. Nu e o ruşine, ci un lucru foarte frumos. E o întâmplare foarte recentă, nu intru în detalii. El şi-a părăsit ţara şi a venit aici pentru mine, nu i-a fost uşor. Am datoria să îl preţuiesc cum mă preţuieşte el pe mine. Eu sunt un om care dăruieşte foarte mult într-o relaţie şi îmi doream să am acel sentiment că sunt iubită şi dorită ca femeie, el m-a făcut să înfloresc, pur şi simplu”, a recunoscut Andreea.Distribuie
..