Andreea Marin şi Bănică jr. nu-şi mai vorbesc decât prin bonă

Distribuie

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au încercat să păstreze aparenţele după divorţ şi să arate lumii că au rămas în relaţii amicale. Acest lucru nu a durat decât câteva luni.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică se străduiesc să păstreze o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor, Violeta. Deşi au divorţat la începutul anului, cei doi mai sunt obligaţi să vorbească unul cu celălalt despre singurul lucru care îi mai leagă: fetiţa lor, scrie click.ro.

Amiciţia lor s-a stricat în momentul în care s-a descoperit relaţia dintre Lavinia şi Ştefan, care datează, probabil, încă din perioada în care „Zâna” mai era soţia artistului.

 Subiectul acesta a dat naştere şi la un schimb de replici dure între Andreea Marin şi Ştefan Bănică.

Scandalul dintre ei a început când Andreea nu s-a abţinut să o critice pe noua parteneră de viaţă a soţului ei, spunând despre aceasta că nu poate fi un exemplu pentru fiica ei.

 De atunci, relaţiile dintre Andreea şi Bănică s-au răcit de tot şi au ajuns să vorbească doar strictul necesar privind fetiţa lor, şi asta, numai prin intermediari. Aşa se face că persoana care menţine în acest moment legătura între cei doi foşti soţi este bona fetiţei şi încă câţiva prieteni. 

 


Distribuie