Andreea Marin și-a emoționat fanii până la lacrimi. Postura în care nimeni nu se aștepta să o vadă | FOTO

Distribuie

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete de pe plaiurile mioritice, a reușit să-și emoționeze cu adevărat fanii.

”Zâna”, așa cum obișnuiesc fanii să o numească pe Andreea Marin, a avut parte, astăzi, de o zi extrem de emoționantă. A fost alături de fiica ei, Violeta, în prima ei zi de școală.

Deși este deja în clasa a III-a, copila reușește să-i provoace mamei sentimente uimitoare în fiecare an, la începutul școlii.

”Azi a fost prima zi de scoala din noul an pentru pitica mea… care e domnisoara-n clasa a 3-a deja… cand sa fi trecut timpul?!

Câtă fericire incape in vorbele unui copil caruia ii spui : ” Te las cu colegii, mami, acum… am plecat, dar te iubesc, nu uita!” , desi nu ai mai vrea sa te desprinzi o clipa de cea care e inima ta… si ea iti raspunde nastrusnic: ” Cum o sa uit, mami, nu m-am nascut eu din burtica ta?!” . Credeam ca a uitat… ca doar e „aproape adolescenta”, cum deja se grabeste sa spuna… adorm cu atata emotie, si o traiesc an de an in prima zi de scoala… parca ieri eram ca ea… si mama inca era langa mine… cu un an inainte sa imi devina inger pazitor, pentru totdeauna…”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook, unde a postat o imagine în care apare în uniformă de școlăriță, într-o sală de curs.


Distribuie