Andreea Marin emoţionată până la LACRIMI. Ce bărbat a făcut-o să plângă (FOTO în articol)

Distribuie

Revenită din vacanţă cu trupul şi spiritul revigorate, Andreea Marin a avut prima întâlnire de suflet. Cu maestrul Radu Beligan. Evenimentul, organizat de revista fondată de Andreea, pe care aceasta a condus-o până la despărţirea de Ştefan Bănică, l-a avut ca invitat pe maestrul teatrului românesc Radu Beligan. Actorul a prezentat cleor prezenţi în sală o parte dintre „Confesiunile sale despre viaţă şi artă”, momentul fiind teribil de emoţionant.

Aflată în sală, fosta „Zână a Surprizelor” s-a lăsat pradă emoţiei şi a lăcrimat. Momentul a fost surprins de fotografi, iar imaginea urcată, ulterior, de Andreea pe pagina sa de socializare, scrie Libertatea.ro.

Am plâns astăzi la finalul confesiunilor Maestrului Radu Beligan… atâta emoţie, atâta modestie şi talent, rafinament fără preţiozitate.. simplu: valoare. Vorba maestrului : «Am 94 de ani… am uitat să trăim frumos…»„, a scris Andreea Marin.

Vara aceasta, Andreea Marin a colindat România şi Europa pentru a scăpa de stres şi a-şi încarcat bateriile înainte de demararea noului proiect de televiziune alături de TVR.

Astfel, după ce a bătut România în lung şi-n lat, căutând destinaţii de vacanţă încărcate de farmec şi de istorie, după ce a fugit, împreună cu iubitul turc, de ochii curioşi ai presei în Croaţia sau pe Litoralul turcesc, unde nu doar că s-a relaxat, dar s-a pregătit fizic şi spiriutual „pentru o nouă viaţă”, Andreea şi-a încheiat lunga vacanţă în Elveţia.

Din călătorii, Andreea s-a întors relaxată, dar şi cu un trup de invidiat. Vedeta a dezvăluit pe contul ei de Facebook câteva dintre trucurile care au ajutat-o să piardă kilogramele nedorite.Astfel, nu lipsesc din programul ei de slăbit sucurile naturale, perparte chiar de ea, mişcarea, dar şi un tratament special, masaj, saună, plus câteva momente de plăcere pentru suflet.


Distribuie
..