Andreea Marin, despre cele mai dramatice momente din viaţă: „Mama a murit în braţele mele”. Dezvăluirea te va face să plângi

Distribuie

În vara lui 1984, Andreea Marin îşi pierde mama într-un teribil accident rutier, petrecut pe drumul de întoarcere de la mare al familiei. În momentul în care Andreea Marin a povestit despre condiţiile tragice în care a murit mama ei, în vara anului 1984, s-a înţeles că accidentul a fost provocat de un bolid scapat de sub control, care ar fi intrat în masina familiei, în care se aflau părinţii Dan (38 de ani atunci) şi Violeta Marin (35 de ani), iar în spate Andreea (9 ani) şi Cristina, sora ei (4 ani).

Deşi s-a crezut mereu ca un autobuz scăpat de sub control a intrat în Dacia condusa de tatal ei, documentele întrate în posesia site-ului WOWbiz.ro contrazic acest lucru.

Mama era pe scaunul din faţă, din dreapta, şi a sărit peste noi, pentru a ne proteja. Impactul a prins-o în aer! Mama a murit în bratele mele!„, rememora Andreea momentele dramatice de atunci.

Ca în fiecare vară, vacanţa la mare. Plecam, parcă grăbiţi de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în maşina noastra e veselie. Ploua uşor sacadat, apoi totul se întuneca. Nu zăreşti nimic la un metru în faţă. O fracţiune de secundă, atât…e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crampeiul acela de viaţă am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transforma în cioburi infime…mama se arunca deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie şi dragoste fără de margini. Bolidul loveşte puternic şi şocul înseamna pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale şi buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încatuşat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastra. Ies dintre fiare, eu ţi tata suntem mai puţin răniţi. Ploaia sterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşa durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger cazut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital„, a notat Andreea în jurnalul ei.


Distribuie
..