ANDREEA MARIN continuă să ŞOCHEZE! Iată cum a apărut vedeta în public! FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Andreea Marin a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a decis să intre în pielea unui personaj extrem de popular în România. Mai cu seamă că acesta era de sex, masculin. Vezi mai jos în cine s-a mascat vedeta în noaptea dintre ani.

Andreea Marin a ales să fie Suleyman Magnificul, pe care l-a interpretat la „Revelionul Starurilor”, emisiune difuzată în noaptea dintre ani la Antena 1.

Andreea Marin a şocat audienţa şi colegii de breaslă când şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii „Revelionul Starurilor”, de la Antena 1, îmbrăcată în straiele lui Suleyman Magnificul, scrie libertatea.ro

Vedeta nu numai că a purtat costumele specifice perioadei în care a trăit legendarul personaj, dar a avut şi o mască pe figură, care îi reproducea fidel trăsăturile sultanului.

În spatele acestei apariţii au stat câteva ore de muncă asiduă depuse de un make-up artist extrem de talentat. Andreea a ţinut să-i mulţumească pe Facebook, postând o imagine în care apare costumată, alături de maestra care a realizat transformarea şocantă.

„Sub masca lui Suleyman-subsemnata. Alături, frumoasa şi talentata Andreea. Nu e din haremul meu, ci a realizat machiajul sub care am fost greu de bănuit. Un gând bun, draga mea!”, a scris „Zâna” pe Facebook.


Distribuie
..