Andreea Marin are un copil GENIAL. Uite ce merite are fetiţa ei, Violeta la ai săi cinci ani

Distribuie

Violeta, fiica de cinci ani şi jumătate a Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică Junior a trecut, recent, primul examen din viata ei. Micuţa s-a descurcat de minune, cu toate că testul a fost unul dificil, în scris, la limba engleza.

Deşi încă nu învaţă la şcoală, Violeta, fiica Andreei Marin stăpâneşte foarte bine atât limba română, cât şi pe cea engleză. Recent, fetiţa şi-a demonstrat cunoştinţele în cadrul unui examen deosebit de greu, care a durat câteva ore. Mai mult, testul s-a dat în scris, în limba engleză, iar la finalul acestuia, Violeta s-a ales cu un atestat oferit de prestigioasa Universitate Cambridge, scrie wowbiz.ro.

Examenul a avut loc la sediul British Council din Bucuresti, iar Violeta s-a bucurat de sprijinul moral al mamei sale, care a aşteptat-o în tot acest timp pe hol. Vedeta a recunoscut că a avut emoţii mai mari decât fiica ei, însă la final a avut motive de bucurie, pentru că Violeta a obţinut un punctaj senzaţional: 99 de puncte din 100 posibile. Practic, micuţa a greşit doar o litera dintr-un cuvant, ceea ce reprezintă o performanţă, ţinând cont că examenul nu s-a dat în lmba ei maternă.

Perfectionistă ca mami şi ca tati”, a exclamat Andreea Marin când a realizat că Violeta nu este pe deplin multumită de rezultatul obţinut.


Distribuie