Andreea Marin a sărit cu paraşuta împreună cu iubitul său turc | FOTO în articol

Distribuie

Andreea Marin a avut parte în această marţi de o experienţă care i-a adus cele mai tari senzazii simţite vreodată. Vedeta a sărit cu paraşuta de la 3500 de metri altitudine. Practica inedită au făcut parte din filmările noii sale emisiuni de la TVR, „Preţuieşte viaţa”. Şi pentru, iubitul Andreei, Tuncay Ozturk preferă să fie mereu alături, acesta i-a urmat exemplul.

După ce a filmat la Casa Vernescu, în rochii elegante, azi vedeta a schimbat registrul şi s-a urcat în avion, cu sprijinul Romanian Parachute Association, pentru a sări în gol de la 3500 de metri altitudine. A fost pentru prima data în viaţa cand a facut acest gest, descriind experienta drept „senzaţională”, scrie agpm.ro.

„N-am să uit uşor ziua de azi. A fost minunat să zburăm deasupra norilor la peste 3500 de metri altitudine, sa sar in gol si sa simt ideea de zbor si de adevarata libertate. Daca mi-a fost frica? Cine spune ca nu i-ar fi, cred ca minte! Mi s-a taiat respiratia de emotie, dar mi-au curs lacrimile si de bucurie pentru ca atingeam pur si simplu cerul cu mana. Am coborat primii 1500 de metri fara a avea parasuta deschisa cu peste 200 de kilometri la ora in aproape 30 de secunde. Adrenalina curata! Urmatorii 2000 de metri i-am coborat cu ajutorul parasutei plutind asa cum nici macar in vis nu mi-am putut imagina”, a declarat Andreea Marin.


Distribuie
..