Andreea Esca S-A SĂTURAT! Măruţă i-a FĂCUT O „surpriză” ÎNGROZITOARE! Iată reacţia ştiristei

Distribuie

Din acest nou sezon, Andreea Esca şi Cătălin Măruţă sunt vecini. De platou. Studioul Ştirilor de la ora 19.00 şi cel al emisiunii „La Măruţă” sunt apropiate şi, de ceva vreme, Cătălin simte nevoia să îi facă tot felul de surprize Andreei. Numai că surpriza din această seară a fost prea de tot.

Prezentatorul emisiunii de divertisment a vrut să-i ofere Andreei o pizza – „că ţi-ar prinde bine, mai ales după emisiune” – numai că pentru livrare a ales un personaj foarte bizar: pe „Doamna Dracula”.

Femeia care pare că acum a ajuns pe Pământ din Lumea de Dincolo, s-a dus nonşalantă în studioul Ştirilor, cu pizza în braţe şi a aşezat cutia pe pupitrul la care se afla Andreea Esca. Prezentatoarea a continuat să zâmbească, dar fără prea multă convingere, vădit marcată de arătarea care se afla în faţa ei, scrie libertatea.ro.

Politicoasă însă, Esca a mulţumit doamnei cu pizza, dar l-a avertizat pe Măruţă că este momentul să înceteze cu surprizele: „Vrei să te trimit înapoi în Buftea?”, i-a transmis Andreea lui Cătălin în direct.

libertatea.ro.


Distribuie
..