Andreea Bănică, mamă pentru a doua oară

Distribuie

Andreea Bănică este pusă pe fapte mari și spune că s-ar putea ca, în curând, să facă marele anunț: că va deveni din nou mamă.

Andreea Bănică a realizat un pictorial pentru revista Viva împreună cu fiica ei, Sofia și totodată, a deconspirat câteva secrete de familie. Vedeta a recunoscut că, atunci când a luat decizia împreună cu soțul ei Lucian, să devină părinți, cântăreața a renunțat imediat la anticoncepționale, iar fericita veste a venit imediat, după numai o lună. Ca și atunci, Andreea a renunțat din nou la anticoncepționale pentru că amândoi își doresc încă un copil.

Și chiar dacă minunea nu s-a întâmplat încă, este foarte posibil ca în perioada următoare, Andreea Bănică să dea iar vestea cea mare: că va deveni mămică pentru a doua oară. Cântăreața a spus de multe ori că-și dorește și un băiețel, și s-ar putea ca dorința ei să se împlinească. Până atunci, solista intenționează se concentrează pe cariera ei.

„Muncesc de la patru ani, am început prin a vinde corcodușe și flori la teatrul de vară. Tatăl meu mă punea să fac asta pentru a-mi da seama cât de greu se fac banii și pentru a aprecia tot ce am. El m-a învățat să fiu independentă, să nu cer nimănui nimic și să muncesc pentru realizări. Așa vreau să o învăț și eu pe Sofia”, a mai spus cântăreața.


Distribuie
..