Andreea Bălan s-a îndrăgostit! Vezi cine e norocosul. FOTO în articol

Distribuie

Andreea Bălan nu a stat prea mult să îşi plângă de milă după despărţirea dureroasă de Keo, omul alături de care a trăit opt ani de relaţie.

Cântăreaţa a plecat în vacanţă la Barcelona, fiind pentru prima oarăn în acest oraş, după cum a mărturisit chiar ea. „Am plecat în vacanţă… Pentru prima oară la Barcelona! O să mă întâlnesc acolo cu nişte prieteni foarte dragi mie”, spunea Andreea. Şi chiar aşa a fost.

Ea a postat pe Facebook fotografii din locurile pe care le-a vizitat, alături de verişoare ei, Ligia, dar şi de alţi prieteni.

Cea mai importantă ipostază este cea surprinsă în maşină, alături de un bărbat misterios, care o sărută pe obraz. Potrivit emisiunii Star News, Andreea l-ar fi întâlnit pe acesta chiar în Barcelona şi pare să fie fericită şi să se distreze de minune alături de el, chiar dacă încă nu se poate spune că se conturează ceva serios între ei.

Pe Facebook, artista s-a simţit datoare cu o singură precizare, după ce fanii au întrebat-o dacă nu cumva este vorba despre dansatorul ei. „Nu, nu este Petrişor. Dacă avem chimie pe ringul de dans nu înseamnă că suntem şi împreună. Petrişor este dansatorul şi colaboratorul meu, atât”.

libertatea.ro.


Distribuie
..