Andreea Bălan şi Delia, declaraţii surprinzătoare! Ce se ascunde în spatele părului vopsit în culorile curcubeului

Distribuie

Andreea Bălan şi Delia Matache adoră schimbările spectaculoase de look, aşa că nu au stat prea mult pe gânduri când a venit vorba despre o nouă transformare. Cele două artiste şi-au vopsit părul în culorile curcubeului, iar asta a atras multe comentarii controversate.

Imediat au apărut şi zvonurile potrivit cărora una o copiază pe cealaltă, însă nu este nimic adevărat. Sătulă să citească în presă tot felul de lucrurile negative despre acest subiect, Andreea Bălan a lămurit întreaga poveste printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Acum o luna, in America, m-am facut curcubeu pentru un videoclip pe care il voi lansa in octombrie. Delia se face curcubeu zilele astea. Cine copiaza pe cine cu parul colorat sau cu hainele? Radeam mai devreme cu ea pe tema asta. Nimeni nu copiaza pe nimeni, trendurile sunt aceleasi, fiecare are ori inspiratia din acelasi loc ori o echipa de stilisti foarte buna. Daca presa ne-ar intreba si despre lucrurile astea in interviuri (nu numai despre viata personala), ati sti deja ca planuim schimbarile cu multe luni inainte. Fiecare e unica in felul ei insa avem si lucruri care ne fac sa fim la fel”, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de Facebook, iar mesajul său a reuşit să adune peste 21 000 de like-uri din partea fanilor.

a1.ro


Distribuie