Andreea Bălan, cerere în CĂSĂTORIE

Distribuie

Andreea Bălan trăieşte momente frumoase alături de noul iubit. Însă, din umbră, se pare că totul este privit de către Keo care, atunci când şi-a văzut fosta iubită fericită, a încercat să scoată asul din mânecă pentru a o cuceri.

„Chiar dacă am suferit, trebuia să mi se întâmple, la un moment dat, şi lucruri frumoase”, a spus Andreea despre momentele frumoase pe care le trăieşte.

Andreea este fericită cu Michael, noul ei iubit, un fost puşcaş marin american pe care l-a cunoscut recent. Întrebată dacă fericirea pe care o afişează fără niciun pic de reţinere este cumva o răzbunare a ei la adresa lui Keo, Andreea a răspuns: „Poliţele se plătesc personal (nu la tv – n.r.). Dacă am ceva de plătit, crede-mă că plătesc personal. Dar nu este nimic de plătit. Fiecare îşi vede de viaţa lui. Eu îi doresc (lui Keo -n.r.) tot binele din lume”.

Mai mult, Andreea dezvăluie că, după ce a început să se afişeze cu americanul, Keo a căutat-o şi a încercat să o convingă să revină la el şi chiar a cerut-o de soţie: „Dar este mult prea târziu”, a spus Andreea.

„A încercat să se împace cu mine, dar l-am refuzat, motiv pentru care a apelat la back-up. Da, a venit, dar, a venit prea târziu, iar eu i-am spus: „Ia-l şi du-l dincolo”. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit şi să-şi găsească liniştea pe care aparent eu nu i-o ofeream în ultimul an”, a povestit aceasta la Antena Stars.


Distribuie
..