Andra revine la Media Music Awards cu un nou single, prima dată după naştere

Distribuie

Andra va susţine primul său concert după naşterea micuţei Eva Maria Ioana la Media Music Awards, acolo unde artista promite să-şi surprindă fanii cu un single nou.

Andra va susţine, pe 3 septembrie, la Sibiu, un recital mult aşteptat de fanii săi, aceasta fiind prima apariţie publică a cântăreţei după ce i-a dat naştere Evei Maria Ioana, cel de-al doilea copil pe care îl are cu prezentatorul TV Cătălin Măruţă. Cuplul mai are un băiat, în vârstă de 4 ani, pe nume David. „Abia aştept să ne vedem la Sibiu. Promit un show special pentru toţi cei prezenţi şi, mai mult ca sigur, lansarea noului meu single“, a declarat Andra.

Andra a fost la ediţiile trecute ale Media Music Awards unul dintre cei mai premiaţi artişti din România. În 2014, ea a câştigat trei premii (Best Rock – VUNK feat. Andra – „Numai la doi“, Fans Like Award, Best Female), în 2013 trei trofee (Best Video – Andra feat What’s Up – „K la Meteo“, Fastest climber – „Inevitabil va fi bine“, Best Female), iar la prima ediţie, în 2012, un premiu (Media Forest Award). La gala Media Music Awards 2015, care va avea loc pe 3 septembrie, vor cânta peste 40 de artişti consacraţi pentru cele câteva zeci de mii de spectatori prezenţi în Piaţa Mare din Sibiu.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.  

         

 adev.ro/nsm6ao


Distribuie
..