Andra, GEST de senzație! UITE ce le-a arătat fanilor de dimineaţă | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Andra și Cătălin Măruță și-au anunțat marți fanii că vor deveni din nou părinți. Vestea i-a fascinat pe toţi, iar ceea ce a urmat a fost impresionant.

De când a dezvăluit că este din nou însărcinată în 5 luni, Andra nu își mai ascunde burtica. Ba chiar o evidențiază în fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare. Astăzi, de Buna Vestire, cântăreața s-a pozat cu mâinile pe burtică, arătând o inimioară. Și mesajul ei a fost unul deosebit pentru fanii care au numai cuvinte de aprciere pentru ea. ”Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă, este Buna Vestire… Să aveți liniște în suflet! Vă pup și vă iubesc”, a scris Andra pe Facebook, fiind copleșită de sute de mesaje de felicitare.

Andra și Cătălin Măruță vor deveni din nou părinți în luna iulie și știu deja că vor avea o fetiță. Chiar dacă până atunci mai au timp să se gândească, ei au ales deja câteva nume pentru fetița lor. Cu siguranță, micuța va avea un nume de sfânt. Cuplul adoră numele de Maria. Cei doi au fost de altfel și cei care i-au sugerat finilor lor, Raluca și Pepe, ca fetița acestora să fie botezată astfel.

libertatea.ro


Distribuie
..