Andra este în culmea fericirii. A făcut anunțul cu puțin timp în urmă

Distribuie

Andra se poate declara o femeie fericită. Artista este mama a doi copii frumoși și sănătoși, iar pe plan profesional lucrurile merg de minune.

Andra nu ezită să-și declare fericirea pe rețelele de socializare, unde are milioane de fani. Acum ea are un motiv în plus de bucurie, pentru că a fost desemnată din nou cel mai îndrăgit artist român.

Așadar, Andra a anunțat că va concerta peste o săptămână la Sibiu, chiar dacă a trecut foarte puțin timp de la naștere.

”Abia aștept să ne întâlnim pe 3 septembrie la Sibiu! Vă mulțumesc pentru cel mai frumos trofeu, pe care deja l-am câștigat datorită voturilor voastre – CEL MAI IUBIT ARTIST ROMAN! Va pup si va iubesc”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Andra a devenit mamă pentru a doua oară pe 23 iulie. Ea a născut o fetiță sănătoasă care va fi botezată Eva Maria Ioana, la o clinică privată din Capitală.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2003, pe vremea când el prezenta emisiunea „Tonomatul” de la Tvr 2, iar ea era încă la început de carieră. Cei doi au început o relație intens mediatizată încă de la început, iar în 2008 s-au căsătorit și au avut o nuntă ca în povești, cu aproximativ 800 de invitați.


Distribuie
..