Andra, ANUNȚ de ultimă oră! Fanii ei sunt extaziați

Distribuie

Andra și Măruță sunt într-o continuă fericire de când le-a venit pe lume și cel de-al doilea copil, o fetiță superbă, pe nume Eva Maria Ioana.

Deși a trecut abia o lună de când a devenit mămică pentru a doua oară, Andra s-a întors la proiectele muzicale și a filmat deja un nou videoclip. Cântăreața a publicat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea de la filmări și și-a anunțat amicii virtuali că abia așteaptă să lanseze clipul. ”Vă pup de la filmările noului meu clip ! Mă gândesc la voi și abia aștept să vedeți rezultatul final. Mulțumesc Marius Moga & DeMoga!”, a scris artista.

Altfel, Andra și Măruță mărturiseau, după ce au devenit părinți pentru a doua oară, că, deşi au mai trecut printr-un astfel de moment, au avut mari emoţii. Ba chiar au fost copleşiţi atunci când şi-au văzut copila. „Am plâns de emoţie şi de bucurie”, a spus fericita mămică. Însă nu doar ea a vărsat lacrimi, ci şi Cătălin: „Da, şi băieţii plâng, nu?”, a mărturisit el uşor stânjenit. Prezentatorul TV a fost atât de emoţionat, încât şi-a mai pierdut puţin din curaj şi a renunţat să mai asiste la naşterea fiicei sale, aşa cum plănuise.

Andra a a adus pe lume pe data de 23 iulie, o fetiță sănătoasă care a primit nota 10 la naștere. Micuța s-a născut după ora 10 și a avut la 3,630 Kg și 50 de centimetri înălțime. Andra și Măruță mai au un băiețel pe nume David.


Distribuie
..