ANDRA a ajuns la spital! Vezi ce s-a întâmplat! FOTO în articol

Distribuie

După ce formele corpului şi vizitele dese la ginecolog au început sa o dea de gol că este însărcinată, astăzi Andra, împreună cu soţul ei, au dat „buzna” într-o clinică.

Andra fiind însărcinată din nou a fost nevoită sa meargă astăzi la spital. În urmă cu câteva luni, la emisiunea „Răi da’ buni” de la Antena Stars clarvăzătoarea Liliana a spus că Andra o să facă o fetiţă, fără prea multe detalii.

Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în timp ce intrau într-o clinică de ginecologie, destul de grăbiţi și încercând să treacă neobservați. De altfel, Andra a ţinut ascunsă sarcina, pentru că vedetei îi era frică de problemele pe care o să le întâmpine dacă dezvăluie ceva, notează spynews.ro.

„Dragii mei, sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie așa ceva, de teamă că mă voi trezi și voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară !… Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Și va doresc să fiți cel puțin la fel de fericiți că mine, toată viață voastră!”a declarat artista pe un cont de socializare. Cei doi au ales să ţină sarcina pentru ei pur şi simplu din superstiţie. În urma ecografiilor, se pare că 90% va fi fetiţă, vestea aceasta s-a întâmplat să vină exact de ziua viitorului tată.

Se pare că cei doi au deja şi câteva idei de nume pentru viitorul copil. Andra, împreună cu soţul ei mai au un băieţel, David.


Distribuie
..