Anda Adam și-a arătat sânii pe internet. Ce rochie a purtat la o filmare | FOTO

Distribuie

Anda Adam și-a arătat sânii pe internet, la filmarea emisiunii ”Bravo, ai stil”, care va fi difuzată în această seară.

Anda Adam a purtat o ținută extrem de sexy, cu un decolteu impresionant, care i-a lăsat bustul la vedere. Ea s-a fotografiat alături de Răzvan Ciobanu, la filmarea emisiunii ”Bravo, ai stil” și a publicat imaginea pe o rețea de socializare, unde fanii au asaltat-o cu aprecieri.

 Anda Adam speră ca fiica ei să devină cântăreațăAnda Adam a devenit mamă în luna noiembrie a anului trecut. Fetiţa Andei a cântărit 3 kg şi a primit nota zece de la medici. Anda Adam şi soţul ei, Sorin, îşi doresc o familie numeroasă. La două zile după ce a născut-o pe Evelin, cântăreaţa a mărturisit că are de gând să mai facă un copil, în următorii doi ani, scrie libertatea.ro.

Anda Adam se gândește de pe acum la viitorul fiice ei, Evelin. Anda îi urmărește toate mișcările și toate sunetele pe care le scoate, și este tare încântată atunci când fiica sa în vârstă de doar zece luni, face vocalize. ”Cântăreață va fi, îmi cântă refrenul”, se mândrește artista, care deja crede că Evelin are mari șanse să-i calce pe urme. Iar amicele sale sunt de aceeași părere. Toți apropiații văd în Evelin o viitoare cântăreață, o noua Cleopatra Stratan, fetița care spărgea topurile muzicale la vârsta de trei aji. Doar că Anda va trebui să mai aștepte puțin până atunci, dat fiind faptul că fiica sa nu a împlinit încă niciun anișor.

anda adam și-a arătat sânii


Distribuie
..