Anda Adam a slăbit enorm. Uite-o pe artistă aşa cum nu ai mai văzut-o | FOTO în articol

Distribuie

Anda Adam este una dintre cele mai urmărite şi mai admirate cântăreţe din România. Mereu cu zâmbetul pe buze şi pusă pe distracţie. Aşa o ştie toată lumea, însă ea a demonstrat contrariul joi seară, în club. Se pare că artista trece printr-o perioadă mai dificilă în viaţă, întrucât a slăbit foarte mult şi este tristă.

Fotoreporteii de la Libertatea.ro au surprins-o pe Anda, într-un club, împreună cu două prietene.  Anda a dansat, s-a fotografiat alături de amicele ei, însă apoi ceva s-a schimbat. Anda a părut extrem de tristă şi de gânditoare, atunci când nu era nevoită să le zâmbească celor din jur.

Chiar şi în timp ce dansa, gândurile ei erau departe, cufundate în melancolie. Ea a fost surprinsă privind în gol în mai multe rânduri şi fiind efectiv desfigurată de tristeţe, deşi cei din jurul ei se distrau.
Faptul că voia să fie într-o atmsoferă intimă este indicat şi de faptul că a apărut îmbrăcată destul de lejer, cu părul strâns în coadă şi cu un machiaj foarte discret. Ea a dat impresia că a şi slăbit foarte mult.

 


Distribuie