Aliona Moon s-a apucat de actorie: se filmează într-un lung metraj în România. Vezi IMAGINI de pe platoul de filmare

Distribuie

Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013, s-a apucat de actorie. Artista a debutat în cinematografie cu un rol într-un film cu adolescenţi. Aliona Moon și-a jucat propriul rol în lungmetrajul pentru adolescenți intitulat ”Revederea”. Timp de două zile, Aliona a ascultat cu strictețe indicațiile regizorului Bogdan Alexe și a încercat să îşi joace cât mai natural propriul rol.

La scurt timp după terminarea filmărilor, artista din Republica Moldova a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro că este pentru prima dată când joacă într-un film şi că a avut mari emoţii, scrie ziarulprofit.ro

Este pentru prima dată când joc într-un film şi ard de nerăbdare să văd cum m-am descurcat. Mi s-a părut interesant şi un pic complicat. Trebuia să mă joc pe mine însumi şi mă gândeam cum să fac să iasă bine. Pe lângă rolul de jurat, eu voi interpreta şi o piesă în film, împreună cu Bianca. Am înregistrat ieri seară un pic din piesă şi azi cealaltă parte. A mers bine. Este o piesă bună și destul de interesantă”, a declarat Aliona Moon pentru exclusivNEWS.ro.

În lungmetrajul ”Revederea”, filmat timp de două săptămâni în staţiunea Moeciu, în cadrul proiectului naţional Tabăra de film, alături de Aliona Moon joacă şi Maia Morgenstern, Wilmark dar şi 75 de copii şi adolescenţi, extrem de talentaţi.

Lansarea în cinematografe a filmului ”Revederea”, este programată pentru jumătatea lunii februarie 2014. Lungmetrajul urmând să fie difuzat şi de Televiziunea Română.


Distribuie
..