Aliona Moon, după semifinala de ieri: Chiar dacă am avut mici probleme cu organizatorii, sunt fericită că am trecut în finală

Distribuie

După ce a aflat că a intrat în finală, Aliona Moon a oferit un interviu unui post privat de televiziune, unde a declarat despre emoţiile, trăirile dar şi problemele pe care le-a avut în timpul pregătirilor pentru semifinala din 14 mai.

Aliona Moon a mărturit că mari schimbări în timpul show-ului din marea finală nu vor fi pentru că regulamentul nu permite aceasta. Interpreta s-a simţit bine pe scenă şi spre final a uitat de emoţii şi de greutatea rochiei care are o lungime de 5 metri, transmite PRIME.

Aceasta mărturiseşte că s-a aşteptat să fie mai bine la înţelegerea cu organizatorii şi echipamentul pentru prestaţie, dar este mulţumită că până la urmă totul a fost perfect.

La întrebarea: „Care artist ar merita să ia premiul din acest an?”, Aliona a spus că ii plac mai mulţi, dar când se va termina totul, va dezvălui numele favoriţilor ei.

Interpreta a mai menţionat că nu a putut participa la conferinţa de presă dinaintea startului concursului din cauza unei probleme personale şi nu a ştiut că aceasta nu poate fi amânată.

În marea finală din 18 mai, Aliona Moon va face tot posibilul să cânte foarte bine şi să facă un show remarcabil pe scena de la Malmo.


Distribuie
..