Alexandra Stan revine în showbiz. A filmat un videoclip la Los Angeles FOTO

Distribuie

După ce a trecut printr-o perioadă destul de grea şi a lipsit, un timp, de pe piaţa muzicală, Alexandra Stan este pregatită să dea din nou lovitura! Artista va lansa curând o nouă piesă care vorbeşte despre experienţa ei de viaţă, dar şi un videoclip filmat în Los Angeles.

Alexandra Stan a lasat în urma ei scandalul în care a fost implicată, după ce a dezvăluit lumii că a fost bătută de fostul ei iubit şi impresar, Marcel Prodan, şi este pregatită să dea din nou lovitura pe plan muzical.

Artista a plecat în Statele Unite, în toamna anului trecut, pentru a lucra, împreună cu producători muzicali faimoşi peste ocean, la un nou album.


Timpul a trecut şi iată că mai este puţin până ce Alexandra va lansa un nou single ce vorbeşte despre experienţa ei de viaţă, dar şi un nou videoclip extrem de aşteptat de fani.

Împreuna cu echipa sa, Alexandra Stan a filmat în numeroase locaţii din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzită a fost una specială, iar artista a schimbat nu mai puțin de 11 ţinute, care vor da o imagine aparte videoclipului.

Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producţie renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, castigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

ADPM


Distribuie
..