Alex VELEA a făcut ANUNȚUL. Ce spune despre NUNTA cu Antonia

Distribuie

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și acum că au devenit părinți sunt în al nouălea cer. Chiar dacă nu au stabilit clar data, Alex a declarat că va fi cu siguranță o nuntă în viitorul apropiat.

”Relaţia noastră este perfectă şi nu stăm într-un act, dar sigur că ne dorim nuntă. S-a dovedit în ambele cazuri că un act nu te ţine şi nu dezvoltă dragostea. Dar nu o să trăim în concubinaj… Nu ştim încă dacă va fi odată cu botezul, dar vom vedea”, a declarat Alex Velea pentru ring.

Cântărețul susține că și fără acel act el este un om fericit pentru că are o relați frumoasă cu Antonia și au împreună un copil superb

 ”Sunt un om fericit, un om împlinit. Mi-am dorit de mult timp să am un copil şi consider că a venit la timpul potrivit. Fiecare bărbat care trăieşte experienţa asta o să aibă o perioadă în care o să fie mult mai sensibil. E frumos să-l vezi în braţele tale, are pielea caldă şi moale”, a mai spus el.

Și pentru că este un tată foarte implicat, Alex spune că el și Antonia și-au împărțit în mod egal sarcinile legate de copil și nu au avut nevoie de bone. Atunci când au nevoie de ajutor apelează la părinți.

”Avem sarcini egale. Ce face ea, fac şi eu. Îl spălăm, îl schimbăm. Mi-e frică să-l ţin în cădiţă, dar eu sunt responsabil cu bureţelul, să îl spăl. Ştiu să schimb scutece încă dinainte de a se naşte. Am exersat într-o emisiune… prima dată l-am prins invers, dar apoi am învăţat (râde). Copilul e liniştit, mă descurc cu el. Din trei în trei ore mănâncă. Antonia după prima lună nu a mai alăptat, a făcut furia laptelui (denumită febra laptelui sau mastită). A suferit un pic, dar a trecut…” a povestit Alex care a dezvăluit și faptul că acum Antonia se află în Italia la fiica sa.

libertatea.ro


Distribuie
..