AKORD a lansat astăzi o piesă nouă, în colaborare cu Laurenţiu Duţă. ASCULTĂ AICI „Am uitat să uit de tine”

Distribuie

Băieţii de la Akord revin în atenţia publicului cu o piesă proaspăt lansată. „Am uitat să uit de tine” este denumirea melodiei care are deja sute de vizualizări şi aprecieri pe site-urile de socializare. Tema piesei este dragostea, aşa cum ne-am şi aşteptat şi are toate şansele să devină hit-ul acestei veri!

Se pare că noua piesă este o colaborare reuşită dintre băieţii de la Akord, Laurenţiu Duţă şi Alex Braşovean.

„I-am arătat piesa lui Laurenţiu, iar lui i-a plăcut foarte mult. Am avut din start mai multe versiuni, iar ceea ce ascultaţi acum este versiunea finală. Ne-a plăcut mult colaborarea cu Laurenţiu, iar între timp ne-am şi împrietenit. Ne gândim să lansăm piesa şi la Bucureşti dar un pic mai târziu” a menţionat Igor Sârbu pentru Zumi.md.

Textul piesei îi aparţine Tatianei Afanas, o scriitoare din Republica Moldova, iar titlul „Am uitat să uit de tine” este de fapt denumirea unei cărţi scrisă de aceasta.”Nu am dedicat piesa cuiva anume. Este doar o poveste frumoasă de dragoste dintre două persoane şi despre sentimentele lor care încă nu au dispărut” a adăugat interpretul.

Băieţii afirmă că în curând va apărea şi versiunea în limba rusă a piesei iar videoclipul va fi lansat la începutul acestei veri.

Acultaţi piesa aici:


Distribuie
..