Ai mai văzut aşa ceva? A fost forţată să spele toaletele cu periuţa de dinţi pentru că nu a reuşit să-l cucerească pe Tom Cruise

Distribuie

Recent, Tom Cruise a anunţat că vrea să-şi aleagă o soţie care să corespundă principiilor bisericii scientologice. Una dintre candidate a fost Nazanin Boniadi, actriţă de origine iraniană, cunoscută pentru rolul din serialul “Homeland”.

Tânăra a fost votată de reprezentanţii bisericii scientologice pentru a deveni a treia soţie a celebrului Tom Cruise.  Publicaţia povesteşte chinurile prin care a trecut frumoasa brunetă în momentul în care a fost aleasă să devină soţia starului de la Hollywood, potrivit libertatea.ro.  Actriţa, în vârstă de 31 de ani, a fost obligată să-şi părăsească iubitul şi să meargă la întâlniri cu Tom Cruise, însă când relaţia ei cu actorul s-a terminat, a fost pedepsită de şefii bisericii pentru că nu a reuşit să îl cucerească pe celebrul star.

Astfel, ea a fost forţată să spele toaletele cu periuţa de dinţi, să frece podelele cu acid şi să sape şanţuri la miezul nopţii.

Amintim că Tom Cruise a anunţat recent că îşi caută soţia cu numărul patru prin intermediul unui casting efectuat cu ajutorul Bisericii Scientologice. 


Distribuie
..