Află ce vedetă şi-a pus DINȚI DE AUR încrustaţi cu 24 de diamante. FOTO în articol

Distribuie

S-a afişat în acest weekend la un festival de muzică clasică din Franţa şi I-a uimit pe toţi cei prezenţi cu noul ei accesoriu bucal. Vedeta din imagine poartă o bandă dentară realizată integral din aur şi încruşată cu 24 de diamante preţioase. Valoarea acestui „gadget” este estimată la 30.000 de dolari.

Madonna a afişat un accesoriu bucal ce costă nu mai puţin de 30.000 de dolari cu prilejul prezenţei sale la Festivalul de muzica de la Menton, un oraşel pitoresc aflat la graniţa dintre Franţa şi Italia. Madonna a purtat o bandă dentară realizată integral din aur şi încrustată cu 24 de diamante, scrie agentiadepresamondena.com.

Îmbrăcată mai puţin provocator decât de obicei, într-o rochie neagră cu buline şi un blazer alb, Madonna a asistat la concertul pianistelor Katia şi  Marielle Labèque şi la recitalul trupei  basce Kalakan, cu care Madonna este prietenă apropiată.

Madonna a fost ănsoţită de iubitul ei Brahim Zaibat, îmbrăcat casual în jeanşi indigo şi un tricou alb Comme des Garcons.


Distribuie