Află ce vedetă are peste 200 perechi de PANTOFI!

Distribuie

Doar nu te-ai fi aşteptat că una dintre cele mai apreciate stiliste în randul celebrităţilor hollywoodiene, Rachel Zoe, să nu posede o colecţie impresionantă de… pantofi! Rachel, care în anul 2011 a realizat prima sa colecţie de haine, a dezvăluit zilele trecute pe Facebook o fotografie cu rafturile sale pline ochi cu pantofi, în toate nuanţele şi stilurile posibile. Considerai că tu ai prea multe perechi de pantofi?

Spre deosebire de oamenii de rând, Rachel Zoe nu se mulţumeşte să-şi ţină sutele de perechi de încălţăminte în propria casă. Şi de ce ar face-o, având în vedere că are un întreg atelier în care îşi poate depozita liniştită încălţările de Cenuşăreasă modernă.

Pantofii lui Rachel sunt eleganţi, majoritatea purtând semnatura Yves Saint Laurent, Brian Atwood, Alexander McQueen şi Balenciaga. 

Blonda deţine peste 200 de perechi de pantofi cu toc. Ea a mărturisit de nenumărate ori că nu suportă să poarte balerini sau în general încălţaminte fără toc. Ca sa nu mai vorbim de pantofi sport! „Cu cât sunt mai înalte tocurile, cu atât mai bine! Nu am nicio pereche de balerini. De fapt, am avut la un moment dat o pereche de pantofi sport Alexander McQueen, dar nu i-am scos niciodata din cutie”, a dezvăluit creatoarea de modă.

Atunci când călătoreşte, Rachel are grijă să împacheteze cel putin 20 de perechi de incalţăminte, chiar dacă este vorba despre o excursie de 2 zile.

„Îmi schimb pantofii de câteva ori pe zi, mai ales atunci când sunt în Los Angeles. Atunci când călatoresc, chiar dacă este vorba doar de o mică escapadă de weekend, îmi iau 20 de perechi de pantofi”, spune creatoarea de modă. Ea ne recomandă să ne împachetăm pantofii separat, în pungi din plastic, pentru a nu se zgâria, ci să îi transportăm într-o valiză diferită faţă de restul hainelor şi accesoriilor.

ro.celebrity.yahoo.com

ro.celebrity.yahoo.com


Distribuie