Află ce femei superbe au trecut prin PATUL lui Leonardo Dicaprio! FOTO

Distribuie

Leonardio DiCaprio este unul dintre actorii cei mai apreciați de la Hollywood. Talentul, fizicul și celebritatea au adus lângă el, de-a lungul carierei sale, unele dintre cele mai sexy femei din lume. De la românca Mădălina Ghenea, la modele celebre precum Helena Christensen sau Bar Refaeli, actorul a fost iubit de o armată de manechine.

Blonde, brune, roșcovane, ochi căprui, verzi sau albaștri, buze pline, picioare interminabile și talie subțire, românce, rusoaice, americance, australience. Leonardo DiCaprio pare să aibă o sensibilitate pentru cel mai bine cotate modele, indiferent de culoarea părului sau a ochilor ori de origini.

Aceasta pare să fie și explicația pentru care actorul nu a rezistat farmecelor româncei Mădălina Ghenea, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Helena Christensen, Kat Torres, Eva Hertzigova, Toni Garrn sau Anne Vialițina.

Leonardo Wilhelm DiCaprio (n. 11 noiembrie 1974, Los Angeles, California)[1] este un actor și producător de film american. El a fost nominalizat de cinci ori la Premiile Oscar, și de zece ori la Premiile Globul de Aur, câștigând în 2004 Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru filmul The Aviator, și în 2013 Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un musical/comedie pentru rolul din filmul Lupul de pe Wall Street‎. La vârsta de cinci ani apare pentru prima oară pe ecranul de televiziune american, un manager îi propune să-și schimbe numele care avea un clang exotic, lucru neacceptat de familia lui. Deși a primit sute de milioane de dolari din teatru, s-a dovedit că nu a terminat liceul .

Cariera de actor o începe în anul 1990, când joacă rolul lui Garry Buckman o versiune televizată a filmului Parenthood. În același an joacă în filmul Santa Barbara rolul tânărului Mason Capwell. Între anii 1991-1992 joacă rolul vagabondului Luke Brower în filmul comic „Casa noastră gălăgioasă”. După o serie numeroase de filme în care a jucat, va primi roluri în filme mai renumite ca: „Celebrity”, regizat de Woody Allens, sau primește roluri ca „ Arthur Rimbaud” sau „Paul Verlaine” (poeți francezi). Este desemnat pentru premiul „Oscar” pentru rolul care prezenta tânărul handicapat Arnie Grape în filmul Gilbert Grape. Azi DiCaprio face parte din elita artiștilor americani, din Hollywood. Pentru rolul jucat în filmul „ Catch Me If You Can”, primește un onorariu de 20 milioane de dolari, iar pentru rolul din filmul „Titanic” a primit numai 2,5 milioane.

libertatea.ro

libertatea.ro


Distribuie
..