Adrian Ursu ar putea deveni în scurt timp TĂTIC: „Sper ca Dumnezeu să îmi dea copii talentaţi, care să cânte cu tata”

Distribuie

Adrian Ursu e îndrăgostit nebuneşte de iubita sa Irina şi dezminte orice zvon despre o eventuală despărţire. Acesta a declarat că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi în scurt timp ar putea deveni tătic. Se presupune că aleasa inimii interpretului ar fi însărcinată, iar Adrian nici nu infirmă, dar nici nu confirmă acest fapt.

Totul este bine şi îmi doresc şi în viitor să fie la fel de bine„, a declarat  interpretul pentru PublikaTV.

 Deşi unii îi separă, iar alţii susţin că Irina ar fi însărcinată, cei doi continuă să trăiască  în armonie şi dragoste.  Cât despre probabilitatea de a deveni în scurt timp tătic, Adrian a  declarat următoarele:

Cu siguranţă tot ce se va întîmpla în viaţa mea va fi public. Îmi doresc copii şi un băieţel şi o fetiţă. Îmi doresc o fată frumoasă la fel cum este Irina. Totuşi, îmi doresc un băieţel ca orice bărbat, iar ce îşi doreşte Irina rămâne să o întrebăm„.

Cântăreţul  spune că ar fi fericit dacă viitorii lui copii o să-i  calce pe urme:
Sper ca Dumnezeu să îmi dea copii sănătoşii, frumoşi şi talentaţi, care să cânte cu tata sau tata să cânte cu ei„.

Chiar dacă  a evitat  să dea un răspuns ferm despre faptul că Irina ar fi însărcinată, artistul spune că vara aceasta va fi una plină de emoţii pentru el. „Surprizele vă aşteaptă„, a punctat acesta.

 Relaţia lui Adrian Ursu şi Irina Negară a început pe platourile de filmare la videoclipul piesei „Tu eşti tot ce mi-am dorit”. Astfel, de mai bine de jumătate de an cei doi sunt de nedespărţit.


Distribuie
..