ADEVĂRUL despre cum a adus-o pe lume Kate MIDDLETON pe CHARLOTTE! În ce mod dureros a născut

Distribuie

Kate Middleton a uluit un mapamond întreg în momentul în care a ieșit pe ușa maternității, cu micuța Charlotte în brațe și arătând impecabil, la doar câteva ore după ce a născut. La scurt timp după ce a ajuns acasă, echipa care a asistat-o pe ducesa de Cambridge în sala de nașteri a făcut însă o dezvăluire uluitoare: prințesa nu doar că a adus-o pe lume pe fetiță pe cale naturală, dar a refuzat și injecția epidurală, menită să mai atenueze din durere.

Kate Middelton (33 de ani) este cu siguranță o mamă extrem de curajoasă. Deși avea toate mijloacele să nască prin cezariană, ducesa de Cambridge a ales să o aducă pe lume pe micuța Charlotte, pe cale naturală. Și asta nu e tot! Prințesa i-a rugat pe medicii care au asistat-o în sala de nașteri să nu îi facă nici injecția epidurală, care mai atenuează din durerile agonizante prin care trece orice femeie care naște natural.

Soția Prințului William a fost însă ajutată în permanență de moașele Arona Ahmed și Jacqui Dunkley-Bent, directoare a Școlii de Moașe din Regat. Cele două au asistat și la nașterea simpaticului George, în iulie 2013. Alături de asistente, a fost o echipă de medici care a supravegheat-o pe Kate de-a lungul sarcinii.

Amănuntele au fost date publicității după ce un ziar din Rusia a lansat o serie de acuzații la adresa lui Kate, cum că aceasta nu şi-ar fi născut copilul pe cale naturală şi că ar fi apelat la mamă surogat. Toate aceste speculații negative au fost făcute după ce ducesa și-a făcut apariția în fața supușilor arătând impecabil.


libertatea.ro


Distribuie
..