Adela Popescu s spus ”DA”! Uite ce frumos a fost momentul! FOTO

Distribuie

Adela Popescu a spus ”Da”! Momentul a fost unul plin de emoţie şi romantism! Adela a decis să vorbească în premieră despre acest lucru, atât de important pentru ei.

Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodata este faptul ca, inca de la inceput, am stiut, cumva, ca vom ajunge in acest moment. Unul plin de emotie, in stare pura cum a zis ea. Este o noua etapa, o treapta pe care urcam mai maturi. Sunt emotii pe care am vrut sa le impartasim cu voi.

“E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. :))) Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate.
Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu.
Suntem fericiti si am vrut sa stiti. 
Poate intr-o zi o sa va spun toata povestea saptamanii de dinaintea momentului care este absolut savuroasa, credeti-ma! Stati sa-mi treaca euforia si ma pun pe scris. 

Ps: Fotografia e de la fata locului. Nu e prea artistica, dar e adevarata si surprinde emotia in stare pura!” –Adela.

raduvalcan.ro.


Distribuie
..