Adela Popescu, într-o ipostază JENANTĂ: „M-a cuprins panica atunci când m-am dezbrăcat în faţa unei străine”

Distribuie

Adela Popescu s-a văzut pusă recent într-o ipostată jenantă, nevoită să o suporte pentru a avea… un bronz frumos. Vedeta a mers la un salon specializat, unde a fost obligată să se dezbrace, pentru a fi expusă „vopselei” de colorat.

Adela Popescu a mers recent la un salon de bronzare organică, pentru a obţine într-un timp cât mai scurt o piele colorată, ca atunci când stai la soare.

Însă, pentru rezultatul final, blondina a trebuit să parcurgă câţiva paşi, destul de… jenanţi, după cum ea recunoaşte. Mai ales pentru că a fost nevoită să se arate în chiloţi celei care urma să îi aplice vopseaua colorată, dintr-un spray special, scrie libertatea.ro.

„Pentru că a venit sezonul pantalonilor scurţi m-am gândit să-mi fac curaj şi să merg la o şedinţa de bronzare organică! Nu sunt împotriva solarului, nici a expunerii la soare, doar că îmi doream să găsesc o modalitate mai rapidă de a da un colorit frumos pielii mele”, a scris Adela Popescu pe blogul ei oficial. Aşa că actriţa şi-a făcut programare la un salon, iar acolo a descoperit că trebuie să stea în pielea goală pentru a capătă bronzul dorit.

„Bun. Mă dezbrac, ajung la lenjerie… doamna parcă tot mai aştepta ceva. Mă întreabă: cu chiloţei de unică folosinţă, sau fără, că să nu rămână urme? Îi zic fără să mă gândesc prea mult: cu, cu!!!?Îmi pun plasticul acela pe mine, mă înfăşor într-un prosop şi păşesc într-o altă camera, cu baie de lumina. Nu pot să va explic ce panică cumplită m-a apucat în momentul în care am înţeles că urmează să mă arăt în toată splendoarea mea în faţă unei doamne străine care urmă să mă analizeze cu o pompă şi un furtun în mâna, timp de 5,10 minute. Căci atât durează procesul de bronzare”, povesteşte Adela pe blogul ei.


Distribuie
..