Adela Popescu, însărcinată? Colegii de la DJ Project își caută solistă după ce au aflat că VEDETA se pregătește să devină mamă

Distribuie

Gino Manzotti şi DJ Maxx par loviţi de un blestem. Din 2000, când au înfiinţat trupa, cei doi au schimbat nu mai puţin de trei soliste, toate din aceleaşi motive, şi, după ultimele evenimente din viaţa Adelei Popescu, se pregătesc pentru o nouă modificare de componenţă.

Sâmbătă, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit soţ şi soţie, departe de lumea civilizată. Într-un cadru idilic, unde nu răzbatea nici semnalul pentru telefoanele mobile, cei doi au avut martori 60 de apropiaţi, aleşi pe maximă iubire şi încredere, astfel încât nici un detaliu al fericitului eveniment să nu răsufle.

Singurii care nu şi-au putut ţine gura pe deplin sunt colegii de la DJ Project ai Adelei, pe care ultimele schimbări din viaţa actriţei-soliste, i-au cam pus pe jar. Se pare că aceasta le-a dat ferm de înţeles că, în ceea ce o priveşte, pentru ea urmează o perioadă în care se va dedica mult familiei pe care intenţionează să o întemeieze alături de Radu, sugerând chiar că plănuieşte să devină mamă cât de curând.

Par loviţi de un blestem

Iar proiectele ei personale nu prea cadrează cu cele profesionale ale lor, aşa că se gândesc deja să-şi caute o colegă nouă şi au exprimat-o deja în cuvinte. Situaţia este cu atât mai tracasantă pentru Manzotti şi Maxx, cu cât nu este prima oară când trec prin asta. Din 2000, de la înfiinţare, cei doi au schimbat deja trei soliste şi cam toate au plecat cu aceeaşi dorinţă arzătoare de a-şi întemeia familii şi a se dedica vieţii personale. Acum, se pare, a venit rândul Adelei să ia altă cale, ceea ce dăunează agendei concertistice a trupei.

Trei au fost şi toate s-au dus

Claudia Pavel (Cream) Fosta membră a trupei Candy a fost prima solistă aleasă de băieţii de la DJ Project. Practic, timp de trei ani, aceştia s-au folosit de vocea ei pe albumele care le-au adus faima şi le-au consolidat poziţia în showbiz.

Ellie White În 2003, proiectului i s-a alăturat Ellie, care, pentru o vreme, a fost emblema grupului, trupa fiind scoasă la export sub numele de “Elena”. Colaborarea a mers strună timp de şase ani.

Giulia Anghelescu Colaborarea cu Giulia a început în 2009. A fost cea mai scurtă dintre toate, întrucât artista a rămas însărcinată şi s-a retras pentru a se dedica familiei. Asta se întâmpla în 2011, când solistă a acceptat să devină Adela Popescu, proaspăt scoasă din circuitul telenovelelor de la Acasă TV.


Distribuie
..