Adam Sandler, lider în topul starurilor PLĂTITE EXAGERAT

Distribuie

Actorul Adam Sandler ocupă, pentru al doilea an la rând, prima poziție în topul vedetelor plătite exagerat în raport cu veniturile aduse de filmele în care a jucat.

În clasamentul care a fost întocmit de revista Forbes, actorul Adam Sandler, în vârstă de 48 de ani, ocupă primul loc, potrivit Mediafax.

Deşi cel mai recent film al actorului Adam Sandler,”Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2″, a avut un succes comercial destul de mare, generând încasări de 246 milioane de dolari în box office-ul mondial, performanţa sa nu a fost suficientă pentru a contracara precedentele eşecuri ale starului hollywoodian în vârstă de 48 de ani, comediile „Jack şi Jill/ Jack and Jill” şi „Băiatu’ tatii/ That’s My Boy”.

„Estimăm că pentru fiecare 1 dolar plătit lui Adam Sandler, el a generat încasări medii de 3,20 dolari”, precizează Forbes, adăugând că aceasta a fost cea mai mică rată de amortizare a investiţiei făcută într-un actor.

Johnny Depp s-a clasat pe locul al doilea în acest top, cu venituri medii de 4,1 dolari pentru fiecare dolar primit, din cauza unor eşecuri de box office precum „Legenda călăreţului singuratic/ The Lone Ranger” şi „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Ben Stiller ocupă locul al treilea în acest top, cu un venit mediu de 4,8 de dolari pentru fiecare dolar ce i-a fost plătit, întrucât două filme recente ale sale, „Jaf… la turnul mare/ Tower Heist” şi „Extra’ pază-n cartier/ The Watch”, nu au stat deloc bine în box office-ul mondial.

În anul 2013, pe primul loc în topul Forbes al vedetelor plătite exagerat la Hollywood s-a clasat tot actorul Adam Sandler, cu un venit mediu de 3,4 dolari pentru fiecare dolar câştigat.

 libertatea.ro


Distribuie
..