Actorul Zac Efron este dependent de COCAINĂ

Distribuie

Zac Efron, actorul Disney devenit cunoscut odată cu seria filmelor “High School Musical”, s-a internat într-o clinică de reabilitare în urmă cu cinci luni, recunoscând public că este dependent de alcool. Conform ultimelor informaţii, Zac a ajuns să folosească cocaina şi un drog euforic care se numeşte “Molly”.

La doar 25 de ani, Zac Efron se confruntă cu probleme foarte serioase. În urmă cu cinci luni, acesta s-a internat într-o clinică de reabilitare sub pretextul unor probleme cu alcoolul, însă cei de la TMZ pretind că este vorba de fapt de o dependenţă de cocaină, scrie ADPM.

Surse apropiate ai actorului au dat de înţeles că problemele acestuia sunt mult mai grave, întrucât Zac a folosit narcotice şi a experimentat şi MDMA, un nou drog care se numeşte “Molly”. Noul drog are acelaşi ingredient activ care se regăseşte şi în pastilele de Ecstasy.

Internarea lui Zac în clinica de reabilitare s-a făcut fără prea mare tam-tam, iar actorul a urmat un tratament de vindecare de o lună. În timpul Festivalului de Film de la Toronto, Canada, Zac Efron a declarat că se simte excelent şi este pregătit din nou de muncă.


Distribuie
..